четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Тешка измама: Еве како изгледаат фустани кога ќе ги купите преку интернет

Нарачале едно, но добиле нешто сосема друго. Неквалитетно, а често и дури различен модел од тој што е нарачан.

Тешка измама: Еве како изгледаат фустани кога ќе ги купите преку интернет

Тешка измама: Еве како изгледаат фустани кога ќе ги купите преку интернет

Поврзани вести

Кога нарачувате работи преку интернет мора да бидете вниматени. Многу жени ги споделиле своите лоѓи искуства од таквите шопинзи. Во надеж дека ќе добијат фустан каков што виделе во каталогот, нарачале, но добиле нешто сосема друго. Неквалитетно, а често и дури различен модел од тој што е нарачан.

Фотографиите се поставени на разни групи на Фејсбук, а главно се работи за производи од Кина.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Најчитани вести