Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во стан во Кисела Вода

Тешка кражба во стан во Кисела Вода

Тешка кражба се случила вчера во стан во скопската населба Кисела Вода.

Од станот на четириесет и двегодишата С.П. од Канбера, со живеалиште во Скопје биле одземениоколу 20.000 денари, 1.500 австралиски долари, машки рачен часовник, разновиден златен накит и три австралиски патни исправи.

Полицијата презема мерки за пронаоѓање на сторителот.