Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во стан во Скопје

Тешка кражба во стан во Скопје

Тешка кражба во станот на четириесет и двегодишниот М.Р. од Скопје.

Од станот се одземени 3.000 евра, 1.000 американски долари, 600 швајцарски франци и златен накит.