Крими хроника

Тешка трагедија на патот кон Кичево, загина пешак

Тешка трагедија на патот кон Кичево, загина пешак

Засега се знае дека тој одел пеш крај патот.

Поради маглата, Н.С. (1964) од Тетово кој возел камион „мерцедес“, не го видел пешакот и го згазил. Од внатрешните повреди, скопјанецот веднаш починал.