Секс

ТЕСТ: Дали сте сексуално настрани?

ТЕСТ: Дали сте сексуално настрани?

Колку и да се повлечени, сите луѓе се малку перверзни, посебно во кревет. Мислите дека сте конзервативна личност и уживате само во класичен секс, но можеби се лажете. Многумина се поперверзни отколку што мислат, а овој тест може да ви открие дали сте и вие во таа група.

Одговорете на прашањата со ДА или НЕ и проверете го одговорот

Понекогаш го влечете партнерот за коса во текот на сексот.

Го удирате по задникот

Го касате партнерот на вратот или на други делови од телото

Играте груби или агресивни игри во кревет

Сте имале/сакате да имате секс во тројка

Секоја трета жена сонува за секс во тројка

Глумите ситуации или сценарија на некоја сексуалн фантазија

Го држете партнерот за вратот во текот на сексот

Ги врзувате очите

На партнерот му дозволувате специфична физичка работа

Во текот на сексот се согласувате на врзување

Се согласувате на изведување деградирачка работа

Барате да ве понижуваат

Моќна тактика: Како да постигнете оргазам без да вложите труд?

Сакате да доминирате

Барате од партнерот да испушта животински крици

Сакате да испуштате животински крици

Користите навредливи зборови во текот на сексот

 

Ако на повеќе од 50% од прашањата одговоривте со ДА, припаѓате во сексуално настрана група на луѓе!