сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 0
pojavi

POZICIJA:

drugi

SPOZICIJA:

 • gjorgje-ivanov-520x377

  Иванов: На Македонија ѝ е неопходна воено–цивилна соработка

 • pojavi

  POZICIJA:

  drugi

  SPOZICIJA:

 • ivanov stoi

  Иванов: Мора да ја обновиме воено-дипломатската и разузнавачка мрежа

 • pojavi

  POZICIJA:

  drugi

  SPOZICIJA:

 • ivanopv arm

  Иванов: Сите реформи во системот за национална безбедност мора да поминат низ Уставно надлежниот Совет за безбедност на РМ 

 • pojavi

  POZICIJA:

  drugi

  SPOZICIJA:

 • ivanov-15

  Иванов: АРМ стана синоним за патриотизам, лојалност и дисциплина

 • pojavi

  POZICIJA:

  drugi

  SPOZICIJA:

 • protest-1-640x480

  ФОТО: Младите протестираа против полициската бруталност и побараа оставка од Спасовски