петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 35

Тестирајте го вашиот вид со оваа фотографија

kafe

Последни вести

Мислите ли дека имате остар вид и дека можете да забележите се? Тоа можете да го проверите со овој интересен тест, на прв поглед создаден само со кафе зрна.

Единствено што треба да направите е да ги пронајдете трите бубамари и трите бебешки лица.

Ако го направите тоа во рок од 3 секунди, Вие навистина имате неверојатен вид. Ако ги најдете до 10 секунди, имате остар, а до 20 сте во нормата.

Доколку, сепак вашата потрага трае повеќе од 30 секунди, дефинитивно не поседувате умешност за брзо набљудување и можно е да сте подложени на стрес.

Најчитани вести