Македонија

Тетовец доби скутер на со Инстант лотаријата Смајли

Тетовец доби скутер на со Инстант лотаријата Смајли

Насер Даути од Тетово, е најновиот  играч на Инстант лотаријата Смајли и доби скутер. Тој инстант лозот го купил од продажното место Детектив 001, а среќата сакала точно тој да биде добитен.

Инстант лозот Смајли е игра на среќа на Државна лотарија на Македонија во која вистински уживаат сите кои се млади во срцето. Инстант лозот СМАЈЛИ чини 30,00 денари, а нуди можност за освојување на еден од 35те скутер: SR 50, Gilera Runner 50 или Vespa LX 2T! Досега доделивме 25, во игра се уште 10.  За повеќе забава во играта вклучени се и помали добивки од 50 и 30 денари што го прават секој трет лоз добитен и ги зголемуваат шансите за побрзо доаѓање до посакуваниот скутер. Инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија е одлична можност за секој што сака да освои добивка и веднаш да ја однесе дома.