Македонија,Крими хроника

Тетовец се затрул со антидепресиви

Тетовец се затрул со антидепресиви

Тетовец се затрул со антидепресиви, откако претходнo испил петнаесетина таблети.

Триесет и едно годишниот тетовец Д.Д вчера бил однесен на Интерното одделение во тетовската болница поради труење со антидепресиви.

Тетовец се затрул со антидепресиви, откако претходнo испил петнаесетина таблети.
Тетовец се затрул со антидепресиви, откако претходнo испил петнаесетина таблети.

По укажаната лекарска помош, Д.Д. бил пренесен е на Клиниката за токсикологија во Скопје.

Неофицијално, тетовецот има психички и здравствени проблеми. Полицијата истражува дали се работи за обид за самоубиство или несвесно консумирање на антидепресивите.