Магазин

(ВИДЕО) Тијана ја претстави песната за Евровизија

(ВИДЕО) Тијана ја претстави песната за Евровизија

Тијана Дапчевиќ ја промовираше песната со која што ќе ја претставува Македонија на изборот за песна за Евровизија.

Песната „To the sky”, ќе ја пее на англиски, а реакцијата на нејзината песна за сега се одлични.

Текстот за песната е на Елена Ристеска, додека Дарко Димитров ја напиша музиката за овој евровизиски хит.

Тијана изјави дека и покрај понудите за соработка со музичари од целиот Балкан, сепак се одлучила за песна од Димитров.

Слушнете како звучи: