Македонија

ТМОРО – ВЕП ги повикува граѓаните масовно да излезат на вечерашниот собир пред собрание

ТМОРО – ВЕП ги повикува граѓаните масовно да излезат на вечерашниот собир пред собрание

ТМОРО – ВЕП упати соопштение до граѓаните масовно да излезат на вечерашниот граѓански собир пред Собранието на Република Македонија, кој го организира владејачката ВМРО – ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“.tmororooo_celaa