Тодор Петров: СОРОС Фондацијата треба да се забрани и протера од државата!

164

СОРОС Фондацијата треба да се забрани и протера од државата! Забрането е финансирање на политички кампањи и партии од јабана… СОРОС Фондацијата ги финансира сите антимакедонски и антидржавни кампањи во Македонија. Но, тоа не се прави со протести, туку со решение на Владата. Така делува суверена држава, сѐ друго е бадијала. SOROS OUT OF MACEDONIA!!! Ширете ја оваа вистина на сите социјални мрежи без резерва!!!

Ова на својот Фејсбук профил го напиша претседателот на Светскиот македонски конгрес, Тодор Петров.

Неговиот статус го објави опозицискиот портал „Слободен Простор“.

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.