петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 56

Тодоров во Дојран: Амбулантата ќе работи 24 часа цела година

todorov-dojran-1

Последни вести

Министерот за здравство, Никола Тодоров денеска ја посети амбулантата во општина Дојран.

На средбата беше објавено дека во Итната медицинска помош во Здравствениот дом се вработени 5 нови доктори, со што се овозможува континуирано преку целата година оваа амбуланта да работи 24 часа.

Тодоров во Дојран: Амбулантата ќе работи 24 часа цела година

Тодоров во Дојран: Амбулантата ќе работи 24 часа цела година

Континуираната здравствена заштита во овој регион е многу значајна како во летниот период така и во текот на целата година.

Најчитани вести