петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 18

Тодоров ги посети пензионерите во Пензионерски дом Чаир (ФОТО)

Тодоров посебно се осврна на предвиденото покачување на пензиите за 10,25%, проектот за бесплатна бањско-климатска рекреација на пензионери, проектот за бесплатен туристички викенд за пензионери, и други нови проекти кои беа поздравени од присутните пензионери.

todorov-1-1-640x480

Последни вести

Пензионерите во Пензионерски дом Чаир денеска ги посети носителот на листата во 2 ИЕ на коалицијата „За подобра Македонија“, Никола Тодоров, кој со нив разговараше за бројните реализирани проекти од кои бенефит имаат пензионерите, како и за новите мерки предвидени во Програмата на ВМРО ДПМНЕ за периодот 2017 – 2020 година.

Тодоров посебно се осврна на предвиденото покачување на пензиите за 10,25%, проектот за бесплатна бањско-климатска рекреација на пензионери, проектот за бесплатен туристички викенд за пензионери, и други нови проекти кои беа поздравени од присутните пензионери.

todorov-9

todorov-8

todorov-7

todorov-6

todorov-5

todorov-4

todorov-3

todorov-2

Најчитани вести