петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

Тодоров: Народот ќе го порази СДСМ и неговата политика на креирање кризи

Криза во која што многу изгубија и граѓаните и државата и поради сите овие причини, како и поради тоа што граѓаните му веруваат на ВМРО-ДПМНЕ, ќе победиме на 11 декември.

nikola-todorov-karpos-640x359

Последни вести

Народот ќе си дојде по своето на 11 декември. Народот ќе го порази СДСМ и неговата политика на деструкција и политика на креирање на кризи и одржување на таа криза многу долг период, истакна денес членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Никола Тодоров по средбата која ја оствари со жителите од скопски Карпош.

-Криза во која што многу изгубија и граѓаните и државата и поради сите овие причини, како и поради тоа што граѓаните му веруваат на ВМРО-ДПМНЕ, ќе победиме на 11 декември. На тој начин ќе заврши кризата и ќе може да се фокусираме на реалните проблеми и потреби на граѓаните, на реализација на она што го имаме ветено во нашата програма која ќе биде обемна, прецизна, со конкретни рокови, проекти и носители, истакна Тодоров.

todorov-karpos

todorov-karpos1

Најчитани вести