среда, 23 август 2017  |  Вести денес: 45

Тодоров во посета на Центарот за традиционална кинеска медицина (ФОТО)

Центарот успешно функционира, веќе се третирани над 500 пациенти и се применуваат методи и техники како во НР Кина.

Последни вести

Mинистерот за здравство, Никола Тодоров денес го посети Центарот за традиционална кинеска медицина во Штип.

Основањето на Центарот е во рамки на проектот на Владата со поддршка од Министерството за здравство за развој на оваа дејност во Република Македонија.

Центарот успешно функционира, веќе се третирани над 500 пациенти и се применуваат методи и техники како во НР Кина.

todorov-poseta2todorov-poseta3todorov-poseta4todorov-poseta5

Најчитани вести