Македонија

Тодоров во посета на Здравствениот дом во Пехчево

Тодоров во посета на Здравствениот дом во Пехчево

Министерот за здравство, Никола Тодоров, денеска, ќе го посети Здравствениот дом во Пехчево.

Целта на посетата е одблиску да се информира за реализираните, како и планираните инвестиции и проекти во оваа јавна здравствена установа.