вторник, 29 ноември 2016  |  Вести денес: 35

Тодоров: Заев ќе ветува се’, само да го оствари планот за редефинирање на Македонија

Ние заедно со граѓаните од Валандово ќе се спротивставиме на тоа и на наредните избори одговорот ќе го добие и Заев и СДСМ и сите негови лажни ветувања. А, тоа ќе биде 63 пратеника за ВМРО ДПМНЕ, изјави Никола Тодоров од ВМРО ДПМНЕ.

nino5

Последни вести

Никола Тодоров од ВМРО-ДПМНЕ денеска со граѓаните од Валандово оствари средби и поразговара за актуелната политичка состојба, за изборите кои следуваат и за реализираните мерки.

Најчитани вести