Магазин

Токиски порно ѕвезди собраа куп пари за борба против сидата

Токиски порно ѕвезди собраа куп пари за борба против сидата

Група јапонски порно актерки за време на минатиот викенд организираа своевидна дарителска акција за Фондот за борба против сидата и собрале триесетина илјади долари.

Тие во центарот на Токио им дозволуваа на љубопитните минувачи да ги погалат нивните гради, но за тоа секој требаше да вложи најмалку еден јен (околу 10 долари) во касите на јапонската Фондација за превенција од сида.

Покрај обврската да уплатат најмалку 1.000 јени, тие што посакаа да ги погалат убавите гради на порно ѕвездите претходно мораа да ги дезинфицираат дланките.