Македонија

Тони Михајловски и Део фудбалски коментатори на Радио Слободна Македонија

Тони Михајловски и Део фудбалски коментатори на Радио Слободна Македонија

Тони Михајловски  и Део, секој ден ќе коментираат фудбалски натпревари од Светското првенство во разил,  на Радио Слободна Македонија (РСМ), почнувајќи од вечерва во 22 часот со премиерниот меч помеѓу домаќинот Бразил и селекцијата на Хрватска.

Емисија се вика „Легни ми на волеј“, а  натпреварите кои ќе бидат коментирани ќе бидат објавувани на ФБ профилот на Радио Слободна Македонија.
Слушајте фудбал на РСМ со Тони и Део на фреквенциите ширум Македонија и на rsm.mk.