Македонија

Топанско денеска без вода

Топанско денеска без вода

Поради изведување на водоводен приклучок, Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека без вода во 9:15 часот утрово, без вода останале дел од жителите во населбата Топанско Поле.

Приклучокот ќе се изведува на улицата Максут Садик број 39, а освен оваа улица, без вода ќе бидат и дел од корисниците од улицата Џон Кенеди.