Магазин

ФОТО: Оваа топлес фотосесија предизвика несреќа

ФОТО: Оваа топлес фотосесија предизвика несреќа

Топлес фотосесија предизвика несреќа. Сосема е нормално кога жена ќе се појави во топлес издание на улица да привлече внимание.

toples-slikanje-katastrofa

Mоделот Ана Павел предизвика еден велосипедист да биде „срамнет со земја“. Буквално. А тоа се гледа и на оваа фотографија, која стана вистински хит на социјалните мрежи.

mis-irska-1

Во Даблин Ана била фотографирана за Мис Бикини на Ирска, кога  велосипедистот стасал на местото каде се одвивала фотосесијата.