вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 46

Торти како од најстрашниот кошмар! (ФОТО)

Торти како од најстрашниот кошмар!

Торти како од најстрашниот кошмар!

Поврзани вести

Правењето екстремно луди и реалистични торти, станува вистинска мала индустрија на домашните работилници. Но, дури и по стандарди на изопачени десерти, тоа што го прави Катарина Деј, е прилично жестоко.

Погледнете  фотографии од нејзинии торти:
Воглавно тортите ги правам од забава. Понекогаш ги правам за пријатели и за посебни прилики. Би сакала да отворам сопствен бизнис, да можам да ги продавам. Но, тоа би морала да го правам во кујна со посебна дозвола, но тоа тешко можам да го постигнм, бидејќи живеам во изолирана колиба на рид на север во сојузната држава Њујорк. Се забавувам додека ги равам и го делам тоа задоволство со другите, вели Катарина.

 

Најчитани вести