Македонија

Традиционално одбележување на Бадник пред Соборниот храм

Традиционално одбележување на Бадник пред Соборниот храм

Традиционалното одбележување на големиот христијански празник Бадник  е закажано за утре во 10:30 часот, пред Соборниот храм „Свети Климент Охридски“.

На традиционалното одбележување на Бадник пред Соборниот храм ќе присуствува градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

фото: press24