Балкан

Трагедија: Наместо на свадба, го испратија во гроб

Трагедија: Наместо на свадба, го испратија во гроб

Солзи и очај во Србија по страшната хеликоптерска несреќа во која животот го загубија седум лица, меѓу кои и новороденче. Тажна поворка од голем број пријатели, колеги, како и семејството го испрати во вечното живеалиште пилотот Милован Џукариќ.

Милован е еден од загинатите во несреќата.

Мајката и братот биле скршени од болка.

Над гробот во очај стоела неговата девојка Јована, со која долги години биле во врска и со која наскоро требале да прават свадба.

Трагедијата не дозволи да го дочекаат овој среќен момент, па наместо на венчавка, Јована го испрати Милован во гроб.