Балкан

Трагедија: Татко и син загинаа бркајќи дрвокрадци

Трагедија: Татко и син загинаа бркајќи дрвокрадци

Во сообраќајна несреќа која се случи на патот Дражмировац-Глоговац  загинаа Љубиша Ивановиќ и неговиот син Александар.

Нивниот автомобил “Рено Лагуна” се превртел, излетал од  патот и удрил во бетонски  столб .

Тие  настрадале додека се обидувале да  фатат дрвокрадци.