среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 26

Трајановски ќе покрене иницијатива за донирање помош за Непал

Конкурс за откуп на фотографии со мотиви од Скопје

Конкурс за откуп на фотографии со мотиви од Скопје

Последни вести

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, на наредната седница ќе му предложи на Советот на Град Скопје да усвои одлука за испраќање парична помош во вредност од еден милион денари, по катастрофалниот земјотрес што го погоди Непал во саботата.

Градоначалникот Трајановски испрати телеграма со сочувство за загинатите во земјотресот.

Најчитани вести