Македонија

Трајановски на терен: Се санира каналот во Сингелиќ (ФОТО)

Трајановски на терен: Се санира каналот во Сингелиќ (ФОТО)

Скопскиот градоначалник Коце Трајановски и денеска е на терен. Ја координира механизацијата и им помага на жителите во справување со последиците од невремето.

Се санира дел од каналот и малиот мост во Сингелиќ кој беше уништен од поплавата. Се вадат старите и се поставуваат нови цевки.

Исто така се оспособува и улицата во делот кон Камник.

trajanovski singelik

trajanovski singelik1

trajanovski singelik2

trajanovski singelik3

trajanovski singelik4

trajanovski singelik6

trajanovski singelik7

trajanovski singelik8

trajanovski singelik9

trajanovski singelik10