вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 11

Трајановски: По 45 години конечно Скопје ќе добие нов забавен парк (ФОТО и ВИДЕО)

Поврзани вести

По скоро 45 години конечно Скопје ќе добие нов забавен парк. Оваа вест на Фејсбук ја сподели градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски.

„Мои сограѓани,по скоро 45 години конечно Скопје ќе добие нов забавен парк. Изградбата на паркот ќе биде во повеќе фази, и изградбата на истиот, набавката на реквизити и нивното монтирање ќе изнесува околу 400 милиони денари или околу 6,5 милиони евра. Забавниот парк ќе се гради на истата локација и ќе ја опфаќа истата површина“, напиша Трајановски.

 

foto 01

foto 02

foto 03

foto 04

foto 05

 

 

 

 

 

Најчитани вести