петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 56

Трајановски во посета на опожарените станови во Чаир

274_0322_01.MOV

Последни вести

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, заедно со градоначалникот на Општина Чаир, Изет Меџити ги посетиле жителите на опожарените станови во општина Чаир.

-Според она што е во наша надлежност, ние имаме еднократна парична помош во максимална вредност од 50.000 денари. Исто така од ЈП Водовод и канализација ќе им бидат заменети, односно ставени нови водомери. Дел од водоводната мрежа ќе им биде санирана, а луѓето од ЈП Комунална хигиена помогнаа околу чистењето, истакна Трајановски.

Најчитани вести