сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 56

Трајковски ќе даде свечена изјава пред Вељаноски

Новоизбраниот директор на Дирекцијата за заштита на личните податоци Горан Трајковски денеска ќе даде свечена изјава пред претседателот на Собранието на Република Македонија Трајко Вељаноски.

goran trajkovski ujp

Поврзани вести

Новоизбраниот директор на Дирекцијата за заштита на личните податоци Горан Трајковски денеска ќе даде свечена изјава пред претседателот на Собранието на Република Македонија Трајко Вељаноски.

На вчерашната собраниска седница беше прифатена одлуката, Трајковски да застане на чело на Дирекцијата за заштита на личните податоци. Инаку, Горан Трајковски досега ја извршуваше функцијата директор на Управата за јавни приходи.

Најчитани вести