Магазин

Тренд: Долна облека во јавност

Тренд: Долна облека во јавност
Тренд: Долна облека во јавност

Долната облека која дискретно се наѕира под блузичката или градникот кој ѕирка под раскопчаната кошула не се новост во модниот свет, посебно поради тоа што жените често тежнеат кон провокација.

do_1

Но, неодамна на уличната мода се прошири трендот на носење фустани, комбинезони и топчиња кои потсетуваат на долна облека. Секако, не се работи за ноќници, туку за фустани кои наликуваат на нив. Како и да е, веруваме дека овој тренд сепак ќе го носат само оние најхрабрите.

do_2

Трендот е всушност, прилагодлив, па фустанот можете да го носите така што само долниот дел направен од чипка ќе се гледа од долгиот џемпер, можете да облечете машко сако, капут или кожна јакна.

do_3

do_4

do_5

do_6

do_7