недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 9

Трендови што ќе ја одбележат оваа 2016-та година

moda_2

Поврзани вести

Освен што овие стилови ќе бидат мошне актуелни годинава, веруваме дека тие во голема мера ќе одговараат на промената на вашиот стил. Подгответе се за нешто сосема поинакво, за смели парчиња облека со сопствен став што сигурно ќе го дефинираат наредниот период.

Секој од вас со сигурност повеќе сака да биде лидер отколку следбеник во модата и стилот. Тоа значи дека токму вие во вашето окружување први ќе ги носите најновите трендови, пред сите останати да се осмелат за промена.

Еве кои…

Најчитани вести