недела, 25 јуни 2017  |  Вести денес: 41

Тренинг за апсолутни почетници (ВИДЕО)

vezzbi-ramena-640x396

Последни вести

За овие вежби не ви е потребна опрема, а кога ќе се заморите можете да застанете да земете здив или да се напиете вода.

Дали и вие сакате да почнете да вежбате, но не знаете од каде да почнете? Еве еден лесен и забавен тренинг што треба да го повторувате 3 до 5 пати неделно.

Важно е да ги изработите сите вежби до крај, а со текот на времето ќе постигнете доволно добра форма што ќе посакате целиот тренинг да го завршите без пауза и ќе барате да преминете на нешто понапорно!

Најчитани вести