недела, 25 јуни 2017  |  Вести денес: 30

Трет ден блокада на граничниот премин Богородица-Евзони

Како што информираа македонските гранични органи, се уште од страна на синдикатот на грчките земјоделци нема официјална информација до кога ќе трае блокадата на патот.

133042103

Последни вести

Трет ден продолжува целосната блокада на граничниот премин Богородица-Евзони кон Грција поради штрајкот на грчките земјоделци.

Како што информираа македонските гранични органи, се уште од страна  на синдикатот на грчките земјоделци нема официјална информација до кога ќе трае блокадата на патот.

Грчките земјоделци со земјоделска механизација од 30 јануари го блокираат патот кон Солун и воопшто не се пропуштаат возила.

Најчитани вести