Македонија

Трет роденден на инстант лотаријата „Смајли“

Трет роденден на инстант лотаријата „Смајли“

Инстант лотаријата Смајли на Државната лотарија на Македонија одбележува три години постоење.

По тој повод за играчите подготвуваат изненадувања во среќното продажно место во Капитол мол во рамки на маскенбалот организиран по повод 1 април.

Последниот среќен добитник е Елизабета Факлова од Тетово која се придружи на 35-те сопственици на скутер.