Магазин

Три фризури што ќе ја одбележат оваа пролет

Три фризури што ќе ја одбележат оваа пролет

Романтика, едноставност, природен изглед и убава и негувана коса. Ова се главните карактеристики на пролетните трендови за коса.

Кога станува збор за трендовите за фризури оваа пролет, мора да напоменеме дека неприкосновено на пиедесталот сеуште е т.н. паж фризура или долгиот паж.

Оваа пролет вашата фризура треба да изгледа како воопшто да не сте се потрудиле околу вашиот изглед.

Оваа сезона… (повеќе на следната страница)