Секс

Три идеални пози за мажи со голем пенис

Три идеални пози за мажи со голем пенис

Обдарените мажи можат да бидат препрека за страсвен и пријатен секс. Ако вашиот партнер може да се пофали со моќна гордост, ви предлагаме три позе во кои максимално ќе уживате.

И додека премалку машки сантиметри може да претставува проблем во остварувањето на посакуваниот оргазам и обдарените мажи можат да имаат препрека за страствен и пријатен секс.

Ова се трите пози во кои ќе уживате:

Мајмун

Мажот нека легне н а грб, нека ги собере нозете и привлече колената и бутовите до градите. Вие свртете му грб на партнерот и седнете на неговите бутови. На овој начин предлабоката пенетрација не е возможна, а со оглед на вашата позиција вие сте таа која одлучува на брзината и движењата.

par-seks-1391365098-25800

Странично седло

Мсжот нека заземе класичен лежечка положба со благо раширени нозе и глава на перница. Седнете му скут, но попреку, така што од една страна сте потпрени на дланките, а од другата на стоплата. На овој начин вие го диктирате темпото и длабочината на пенетрацијата.

Близнаци

Мажот лежи н а грб со свикани колена. Вие завртете му го грбот и седнете му во скут. Потоа грбот доближете го до неговите гради и потпирајте се со лактовите. Мажот нека ги стави неговите раце на вашите колкови, а со дланките нека го диктира темпото. Оваа поза е многу интимна и ветува страствен секс преполн со допири.