Македонија,Крими хроника

Три лица починаа од срцев удар по невремето

Три лица починаа од срцев удар по невремето

Невремето помина, но и по два дена го зема својот данок.

Нови три лица починаа од срцев удар. Не можеле да ја преживеат загубата на најмилите и домот.

На оваа тема во вестите на Канал 5 говореше Василаки Карапашев од Итната медицинска помош.

Целиот разговор погледнете го во видеото.