среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 50

Трибина на ГДОМ во АРМ

gdomtribina500

Последни вести

Граѓанското движење за одбрана на Македонија денес со почеток во 13 часот ќе одржи голема трибина во Домот на АРМ.

Учесници на трибината ќе бидат новинарката и аналитичар Мирка Велиновска, претседателот на Светскиот македонски конгрес Тодор Петров, драматургот и писател Братислав Димитров.

На трибината свое обраќање ќе имаат и професорката Виолета Ачковска, аналитичарот Тони Науновски, актерот Тони Михајловски, генералот Митре Арсовски. Како учесници на трибината на ГДОМ ќе говорат и аналитичарот Александар Пандов, професорот Сашо Климовски, новинарот Миленко Неделковски и актерот Петре Темелковски.

Најчитани вести