петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 60

Трибина на ГДОМ во Гостивар

odbrana_mkddd

Последни вести

Граѓанското движење за одбрана на Македонија вечерва ќе одржи трибина во Гостивар.

Трибината на ГДОМ ќе се одржи во салата до општинската зграда во 19 часот.

Во Граѓанското движење за одбрана на Македонија членуваат историчари, научници, професори, новинари, глумци и други интелектуалци.

ГДОМ досега одржа трибини во неколку градови во Македонија, меѓу кои Битола, Велес, Штип, Куманово, Кавадарци.

Најчитани вести