петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 66

Трибина на ГДОМ во Кавадарци

odbrana_mkddd

Последни вести

Граѓанското движење за одбрана на Македонија вечерва ќе одржи трибина во Кавадарци.

Трибината на ГДОМ ќе се одржи во Домот на културата во Кавадаци во 19 часот.

Во Граѓанското движење за одбрана на Македонија членуваат историчари, научници, професори, новинари, глумци и други интелектуалци.

ГДОМ досега одржа трибини во неколку градови во Македонија, меѓу кои, Битола, Велес, Штип, Куманово…

Најчитани вести