сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 23

Трибина на Граѓанското движење за одбрана на Македонија во Битола

gdom

Последни вести

Граѓанското движење за одбрана на Македонија вечерва ќе одржи трибина во Битола, која се одржи во Домот на културата со почеток во 19 часот.

Во Граѓанското движење за одбрана на Македонија членуваат историчари, научници, професори, новинари, глумци и други интелектуалци.

ГДОМ досега одржа трибини во неколку градови во Македонија.

Најчитани вести