петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 61

Трибина на граѓанското движење за одбрана на Македонија во Кисела Вода

tribina

Последни вести

Граѓанското движење за одбрана на Македонија вечерва ќе одржи трибина во скопската населба Кисела Вода.

Трибината на ГДОМ ќе се одржи во салата Расадник во 19 часот.

Во Граѓанското движење за одбрана на Македонија членуваат историчари, научници, професори, новинари, глумци и други интелектуалци.

ГДОМ досега одржа трибини во неколку градови во Македонија, меѓу кои Битола, Велес, Штип, Куманово, Кавадарци, Гостивар…

 

Најчитани вести