недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 25

Трибина на Граѓанското движење за одбрана на Македонија во Куманово

odbrana_mkddd

Последни вести

Граѓанското движење за одбрана на Македонија вечерва ќе одржи трибина во Куманово.

Трибината на ГДОМ ќе се одржи во кумановскиот Театар во 19 часот.

Во Граѓанското движење за одбрана на Македонија членуваат историчари, научници, професори, новинари, глумци и други интелектуалци.

ГДОМ досега одржа трибини во неколку градови во Македонија, меѓу кои, Битола, Велес, Штип…

фото: МИА

Најчитани вести