Македонија

Трибина „На Македонија и треба твојата идеја“ во Кратово и Крива Паланка

Трибина „На Македонија и треба твојата идеја“ во Кратово и Крива Паланка

ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе одржи трибини како дел од кампањата “На Македонија и треба твојата идеја” во Кратово и Крива Паланка.

  • Првата трибина ќе се одржи во 17:30 часот во Дом на култура во Кратово.
  • Втората трибина ќе се одржи во 20:30 часот во Дом на култура во Крива Паланка.

На трибините ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од Владимир Пешевски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.