Македонија

Трибина на ВМРО-ДПМНЕ во Гостивар

Во салата на ХЕЦ Маврово во Гостивар денеска во 18 часот ќе се одржи трибина во организација на ВМРО-ДПМНЕ.

На трибината ќе присуствуваат и ќе се обратат претставници на ВМРО-ДПМНЕ предводени од Зоран Ставрески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.