Македонија

Трибина на ВМРО – ДПМНЕ во Крива Паланка

Во Домот на културата во Крива Паланка денес во 18 часот ќе се одржи трибина во организација на ВМРО-ДПМНЕ.

На трибината ќе говорат: Владимир Пешевски член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ,  Гордана Јанкулоска член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Спиро Ристовски и Сашо Стефаноски.