Македонија

Трибина на ВМРО – ДПМНЕ во Струга

Трибина во организација на ВМРО-ДПМНЕ ќе се одржи денес со почеток во 18:00 часот, во Конгресната сала на „Хотел Дрим“ во Струга.

На трибината ќе говорат: Никола Тодоров, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Ѓорчев, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.