Македонија

Трибина на ВМРО – ДПМНЕ во Свети Николе

Трибина во организација на ВМРО-ДПМНЕ ќе се одржи денес со почеток во 18:00 часот, во салата на Домот на култура во Свети Николе.

На трибината ќе говорат: Владимир Пешевски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Јанкуловска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Спиро Ристовски и Сашо Стефаноски.